Akuratti

Descoperă beneficiile ofertei noastre exclusive pentru curățarea chimică a hainelor - 25%

с 1 по 29 февраля 2024 года
promotion_image

Descoperă beneficiile ofertei noastre exclusive pentru curățarea chimică a hainelor - 25%

с 1 по 29 февраля 2024 года
Descoperă beneficiile ofertei noastre exclusive pentru curățarea chimică a hainelor! Aducând mai mult de 10 bucăți pentru curățare, vei beneficia automat de o reducere impresionantă de 25%. Fii inspirat să aduci mai multe haine pentru curățare la Akuratti, unde bucuria curățeniei se îmbină perfect cu economiile substanțiale. Încurajăm îngrijirea atentă a garderobei tale și de a te recompensa pentru fidelitatea ta.
image
Din 1 pînă la 29 februarie 2024

Februarie are doar 29 de zile, așa că grăbește-te să profiți de ofertele noastre!

Februarie are doar 29 de zile, așa că grăbește-te să profiți de ofertele noastre! Astfel că toată luna, în fiecare zi a săptămânii ai parte de reduceri la curățarea și spălarea următoarelor articole: Luni și marți: -20% la perdele, draperii, lenjerii de pat Miercuri și joi: - 20% la pantaloni și pulovere Vineri: -25% dacă aduci 10 + articole Sâmbătă și duminică: -20% la geci și paltoane Cu noi te bucuri mereu de prospețime și curățenie, fără a pierde timp! Pentru mai multe detalii, adrese și prețuri, accesați site-ul nostru. https://www.akuratti.md +373 22 83-87-87
image
Din 1 pînă la 29 februarie 2024

Începutul săptămânii aduce o oportunitate excelentă pentru a vă împrospăta locuința!

Începutul săptămânii aduce o oportunitate excelentă pentru a vă împrospăta locuința! Cu bucurie vă anunțăm că în fiecare luni și marți, vă oferim reduceri exclusive pentru serviciile de curățare a perdelelor, draperiilor și lenjeriilor de pat. Așadar, să începem săptămâna cu prospețime și rafinament! Vă așteptăm cu drag să profitați de oferta noastră specială de luni și marți pentru a vă transforma casa într-un spațiu curat și revigorat.
image
Din 1 pînă la 29 februarie 2024

Profitați de oferta noastră de miercuri și joi in febriarie!

Indiferent dacă aveți nevoie de îndepărtarea petelor nedorite sau de revitalizarea culorilor, suntem aici pentru a vă oferi servicii personalizate la prețuri reduse în aceste zile speciale. Profitați de oferta noastră de miercuri și joi, veți putea păstra hainele dumneavoastră preferate în condiții impecabile, fără a afecta bugetul. Vă așteptăm cu drag să vă oferim servicii premium pentru a vă menține garderoba impecabilă și la prețuri accesibile
image
Din 1 pînă la 29 februarie 2024

Каждую субботу и воскресенье мы ждем вас с особой скидкой на чистку пальто и курток!

Bucurați-vă de zilele de weekend cu oferta noastră specială! În fiecare sâmbătă și duminică, vă așteptăm cu o reducere deosebită pentru curățarea gecilor și paltoanelor. Este momentul ideal să vă pregătiți garderoba de iarnă pentru sezonul rece sau să revigorați hainele preferate, bucurându-vă de servicii premium la prețuri avantajoase.