Akuratti

Spălarea păturilor și perdelelor este acum ușoară, rapidă și accesibilă!

с 1 по 31 мая 2024 года
promotion_image

Spălarea păturilor și perdelelor este acum ușoară, rapidă și accesibilă!

с 1 по 31 мая 2024 года
Spălarea păturilor și perdelelor este acum ușoară, rapidă și accesibilă! Până nu demult părea o treabă dificilă și neplăcută, pe care o amânai mereu, dar acum ai o soluție - Akuratti, care își asumă cu plăcere această sarcină!Salvează în agendă: luni și marți ai -15% la perdele și pături!
image
Din 1 pînă la 31 mai 2024

Paltonul tău a așteptat o iarnă întreagă să fie spălat? Spune-i că a venit ziua cea mare! Adu-ți la noi gecile și paltoanele sâmbătă sau duminică și primești -30% la a doua unitate cu cel mai mic preț!

Paltonul tău a așteptat o iarnă întreagă să fie spălat? Spune-i că a venit ziua cea mare! Adu-ți la noi gecile și paltoanele sâmbătă sau duminică și primești -30% la a doua unitate cu cel mai mic preț! Vino la noi și convinge-te de calitatea serviciilor!
image
Din 1 pînă la 31 mai 2024

Spălarea incorectă a încălțămintei poate duce la deteriorare! Vă recomandăm să o spălați doar în condiții profesioniste de maximă siguranță!

Spălarea incorectă a încălțămintei poate duce la deteriorare! Vă recomandăm să o spălați doar în condiții profesioniste de maximă siguranță! Cu echipamentele noastre moderne și personalul calificat, fiecare articol este tratat cu cea mai mare grijă și atenție! În plus, în luna mai, te bucuri de -25% la articolul cu cel mai mic preț!