Akuratti

Despre companie

Cum curățătoria AKURATTI a devenit una din cele mai bune din lume!

Vă salută AKURATTI! Ne pare că am găsit modelul perfect al curăţătoriei prezentului şi viitorului. E un model al dragostei şi cooperării – cu clienţii, societatea, natura vie şi întreaga planetă.

Fiecare client AKURATTI este implicat în diverse proiecte. De exemplu, fiecare 7 zile sădim câte un copac. Iar frunzele căzute le oferim clienţilor noştri la eliberarea comenzii, drept simbol al contribuţiei lor la înverzirea planetei.

Platan, magnolia, tuia, lilandia – aceşti arbori, graţie clienţilor noştri, sunt cumpăraţi dintr-o gospodărie agricolă specializată şi ulterior plantaţi pe teritoriul grădiniţei sau şcolii. Iubim natura vie, montăm căsuţe pentru păsări şi hrănitoare pentru ele, activitate utilă îndeosebi în perioada rece a anului. Primăvara viitoare împreună cu clienţii noştri planificăm să înfiinţăm livada de pomi fructiferi AKURATTI. Ce poate fi mai plăcut pentru un client decât să primească un măr de pe copacul, ce a apărut datorită contribuţiei lui personale?! Modernizarea parcului auto prin pledarea pentru transport electric reprezintă o continuare a vectorului preocupării pentru ecologie. Clienţii cunosc, că serviciul de livrare AKURATTI e neapărat cu o frunză verde şi ştecăr de curent pe caroserie!

Ambalajul eco, pe care îl folosim, este la fel apreciat de clienţi, precum şi faptul că implementăm tot mai multe soluţii şi tehnologii ecologice în procesul de curăţare. Din grijă pentru natură, cât şi pentru cei nevoiaşi am instalat boxe caritabile în punctele de colectare AKURATTI. De acum înainte clienţii noştri în loc să arunce hainele pe care nu le mai folosesc, le pot transmite celor ce au cu adevărat nevoie de ele.

În fiecare an, în ajun de Crăciun şi de Anul Nou avem o tradiţie plăcută: în numele clienţilor noştri îndeplinim dorinţele unor copii, care au scris scrisoare Moşului, şi le cadonăm laptopuri!

Ne adorăm clienţii şi le scriem scrisori de mulţumire individuale, semnate personal de fiecare angajat AKURATTI, în nume propriu, cât şi în numele sutelor de membri ai familiilor noastre. Le mulţumim clienţilor noştri pentru faptul că şi în cele mai grele perioade ne sunt alături.

Recunoştinţa noastră faţă de clienţi se manifestă şi printr-un know-how unic denumit „7 zile fericite cu AKURATTI”. Acest proiect este bazat pe tehnologia curăţării în sistem conveier, ceea ce ne permite să le oferim clienţilor reduceri considerabile în fiecare zi a săptămânii!

De exemplu, fiecare luni şi marţi – la curăţarea pernelor şi lenjeriei de pat, în zilele de miercuri - la curăţarea cămăşilor şi costumelor, în weekend – la curăţarea gecilor şi paltoanelor. Am optimizat liniile noastre de producţie, astfel încât să micşorăm cheltuielile, iar reducerea costului obţinută o transmitem clienţilor noştri deseori sub forma celui mai bun preţ de pe piaţă!

Un alt know-how pe care l-am implementat e White Friday: este o zi din cadrul lunii când toate reducerile promoţiei „7 zile fericite cu AKURATTI” sunt valabile concomitent. De obicei, în aceste zile ne vizitează de două ori mai mulţi clienţi.

Încă un know-how îndrăgit în mod special de clienţii noştri sunt zilele uniunii cu alte ţări. Cele mai recente au fost zilele uniunii cu Italia, Marea Britanie, India, China. Au avut loc şi Zilele Moldovei. În aceste zile acordăm reduceri considerabile la curăţarea hainelor culorile cărora sunt identice cu cele ale drapelurilor naţionale: de exemplu, pentru Marea Britanie acestea sunt albastru, alb şi roşu.

La fel, avem şi un proiect „Client fericit”: zilnic, în mod aleatoriu, lăsăm o ciocolată în buzunarul cuiva din clienţi, iar pe unii clienţi îi vizităm cu baloane şi coşuri cadou cu fructe. Oferim comoditate sporită clienţilor: dispunem de 19 puncte de colectare în capitală şi în nordul ţării. Conform acestui indice suntem cea mai mare reţea de curăţătorii din Moldova. Suntem participanţi activi ai evenimentelor businessului local. În acest an în cadrul concursului naţional am obţinut cea de-a opta medalie, precum şi titlul de cea mai bună curăţătorie din ţară.

Acum am fost recunoscuţi şi pe plan mondial! AKURATTI a obţinut locul 2 în cadrul finalei concursului dedicat celor mai bune curăţătorii chimice din lume, concurs desfăşurat în Milano, între companiile businessului mic şi mijlociu. De asemenea, menţionăm că de 3 ori ne-am clasat pe locul 1: pentru cea mai bună „Dezvoltare durabilă” din lume, pentru cel mai bun exemplu mondial de „Responsabilitate socială corporativă” şi drept cea mai bună curăţătorie care a reprezentat Moldova. Remarcăm că în finala concursului au participat 46 de curăţătorii din 32 de ţări. Suntem recunoscători pentru acest rezultat grandios fiecărui angajat AKURATTI şi fiecărui client!

Suntem fericiţi, ne iubim clienţii, colegii, iubim natura, planeta – şi o lume întreagă ne zâmbeşte înapoi!