Akuratti

Posturi vacante

Золотая медаль. Марка года 2021 в Молдове

Manager colectare haine

Curățătoria AKURATTI este în căutarea celor mai zâmbitori şi receptivi manageri de colectare haine din Chişinău, gata să ofere clienților noştri cel mai înalt nivel de atenție şi grijă în punctele de colectare, amplasate în Chişinău.

Căutam mai mult decât un simplu manager de colectare a hainelor - avem nevoie de cei, care vor deveni adevărați proprietari în propriile puncte de colectare, cei, la care clienții vor apela nu doar în scopul predării hainelor, ci şi în vederea obținerii unei consultații calificate.

La rândul nostru, oferim o instruire şi practică de rigoare, în acest sens. La fel, oferim lucrătorilor noștri cămaşe şi bluze de un alb imaculat, în care întâmpinați şi petreceți clienții.

Munca este în ture (o zi lucrați, o zi vă odihniți). Per ansamblu lunar sunt aproximativ 15 zile lucrătoare. Salariul constă din remunerarea per fiecare zi lucrată şi bonusuri, care în mare parte depind de dumneavoastră.

Vă oferim şi un bonus suplimentar în valoare de 3000 lei pentru servicii de curățare a oricăror articole vestimentare în decurs de un an.

MăDacă sunteți interesată de acest job şi doriți să aflați mai multe detalii, contactați-ne la numărul de telefon: 060-20-10-96 (Tatiana).

Posturi vacante de manager de colectare a hainelor sunt disponibile practic în toate sectoarele oraşului.

Alăturați-vă familiei noastre prietenoase AKURATTI!